pcst1c.jpg

תינוקת עם קשיי יניקה

"הי דנה,
רציתי להגיד לך שהטיפול יעיל מאד!!! כשחזרנו הביתה מהטיפול מיד אחרי הצלחתי להניק אותה לראשונה 10 דקות ללא פטמת סיליקון.. זה היה ממש פלא! ביום שלמחרת הרגשתי שהיתה רגרסיה שהלכה והשתפרה עד שביום רביעי שלאחר הטיפול בשעות הערב הצלחנו להניק הנקה מלאה בלי פטמות סיליקון, ומאז ביי לפטמות הסיליקון! כאשר מיום ליום ההנקה משתפרת והפה נפתח ואנחנו כבר שבוע בלי.
תודה רבה על טיפול מדהים ומיוחד.
כיף לדעת על השיטה ולחלוטין אמליץ הלאה!״

(א.ג., תינוקת עם קשיי יניקה)

קרא עוד...

תינוק עם קשיי יניקה

"אני רוצה לספר לכם איזה מהמם היה הטיפול של דנה, יש לי נסיך שהתקשה לינוק ולאחר כמה וכמה התייעצויות ואחרי שכמעט החלטתי לוותר החלטתי כן לתת לטיפול הזה צ'אנס, היה פשוט מהמם! כל מקום שבו דנה הניחה את ידיה הוא הגיב... והכי חשוב - אני ממש חששתי שהוא לא יאהב את זה או שזה יציק לו - להיפך! הוא נהנה מכל רגע! וכשהיא טיפלה לו בראש הוא לא הפסיק לחייך ולברבר... בלי קשר להנקה אני ממליצה בחום לכל תינוק לעבור חוויה כזאת...  לאחר הטיפל הוא ינק משני הצדדים ללא פטמות סיליקון ואפילו העדיף בלי פטמות סיליקון :) 
ממליצה בחום!!!"
(דנה הנדלסמן-גרדשטין, תינוק עם קשיי יניקה)

קרא עוד...

התנועתיות במערכת הקרניוסקרלית

הקרניוסקרל צמח מתוך עולם הרפואה האוסטאופתית (רפואת השלד והמפרקים). בתחילת המאה העשרים, סטודנט צעיר לאוסטאופתיה בשם ויליאם סאת'רלאנד חקר את עצמות הגולגולת האנושית, ובעודו מתבונן במבנה אחת מעצמות הגולגולת הוא שם לב שזה מזכיר לו מבנה זימים של דג. הוא ניסה לבדוק האם, כמו בנשימה זימית, קיימת איזשהי נשימה ראשונית. הוא חקר את תנועתיות העצמות והקשר הביו-מכאני ביניהן, וגילה לא רק שקיימת תנועתיות של עצמות הגולגולת, אלא גם שקיימת תנודה קצבית שניתן לחוש אותה בכל הגוף.

התנועה הקרניוסקרלית שסאת׳רלאנד מצא נעה מציר הראש ועד לציר האגן, במחזוריות של כ6-12 פעמים בדקה. בהתנסויות נוספות שלו עם מטופלים הוא גילה עוד ועוד על האיכויות הטיפוליות והמרפאות של תנודה זו ככוח מארגן ומרפא שמשפיע על הגוף כולו.

 

בסרטון הבא ניתן לראות את התנועה הקרניוסקרלית של הראש בהגדלה. מדובר בתנועה מילימטרית שקשה להבחין בה בלי מיומנות:

 

 

כאן ניתן לראות את התנועה הקרניוסקרלית של הסקרום ועמוד השדרה בהגדלה:

 

 

למעשה קיימות מספר תנודות של המערכת שניתן לחוש במגע, התנודות נעות במקצבים שונים, וקשורות אחת לשניה. בסרטון הבא נותן ד״ר מייקל קרן הסבר מרתק על מכלול התנועתיות במערכת הקרניוסקרלית, והביטוי שלה בכל תא ותא מגופנו ומנסה לענות על השאלה מאין התנועתיות הזו נובעת ואיך היא קשורה למקור החיים.">

מטפל מיומן יודע להקשיב לתנועתיות של המערכת הקרניוסקרלית, ובאמצעות מגע מאד עדין בצמתים שונים בגוף המטפל יכול לשחרר חסימות, לשפר תפקוד מערכות שונות בגוף, לאזן את מערכת העצבים ולהחזירה למצב אופטימלי.

embed video plugin powered by Union Development